Lucis

Geschreven door Carin van Thiel op . Geplaatst in Verrassende lampen

LucisFatboy

Thuis heb ik een paar van die leuke Fatboy lampjes staan. Super handig om snel, zonder snoeren over tafel, toch een paar gezellige lampjes te kunnen neerzetten. Laatst zag ik dit nieuwe lampje dat me ook wel wat lijkt: Lucis.

Leuke bediening

Wat leuk is aan het Lucis lampje is dat hij ook gekleurd licht geeft. En de bediening is grappig: Door hem 3 keer te schudden gaat hij aan of uit. Met de knoppen aan de zijkant kan je dimmen of de kleur van het licht instellen.

Veel licht

Veel verplaatsbare lampjes zijn sfeerlampjes, waar niet zo veel licht uit komt. Lucis geeft wel veel licht (en houdt het ondanks dat toch lang vol door een sterke batterij). Ze hebben hem ook met driepoot of een speciale dop waarmee je hem op een lege fles of kandelaar kan zetten. Goed idee.

Beide lampen zijn helemaal Dutch Design. Het Fatboylampje kun je niet missen als je er een zoekt. Voor de Lucis lamp moet je nog even weten waar je moet zijn: Hij is te koop via crowdfundingsite Indiegogo en staat binnenkort op designerplatform Crowdyhouse.

 

 

Labels:, , ,