Het lichtseizoen is weer gestart

Geschreven door De Redactie op . Geplaatst in Interessant

keuken Lies HansenNu het ’s avonds weer wat donkerder wordt gaan we ons weer meer interesseren voor verlichting. Dat weten lampenmakers en event-organisatoren ook. Vandaar dat het najaar tradioneel de periode is voor verlichtingsbeurzen en events.

Van  3 tot en met 8 oktober kun je weer naar de VT Wonenbeurs in de RAI in Amsterdam, met ook veel verlichting. Bedrijven die je er treft zijn onder andere, Anvia (designklassiekers), Calex (mooie peertjes), Lightswing (handig je lichtpunt verplaatsen) en Van Tjalle en Jasper (Dutch Design lampen). Het is een interieurbeurs dus verwacht hier veel mooie lampen maar minder aandacht voor lichtplannen of innovaties in licht.

Van 6 t/m 8 oktober 2017 kun je in de Jaarbeurs in Utrecht terecht bij de Beurs Eigen Huis. Hier kun je als particulier met verbouwplannen heel goed terecht. Vooral ook veel praktische informatie dus en aandacht voor lichtplannen. Dit jaar is Lichtinspiratie-expert Stephanie de Boer-Hansen in het BloggersHome. Ze geeft er zaterdag en zondag een inspirerende presentatie over Lighting meets Design.

Info over de belangrijkste Nederlandse en Europese events en beurzen vind je in onze agenda.

Licht design foto: Stephanie de Boer-Hansen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren