Kleur in de keuken

Geschreven door Carin van Thiel op . Geplaatst in Interieur en verlichting

Gekleurd LED licht in de keukenSta je op het punt een nieuwe keuken te plaatsen in je huis? Bedenk dan de verlichting niet alleen functioneel, maar ook zeer sfeer bepalend kan zijn. Indrukwekkend hoe in deze keuken gekleurd- en wit licht is gecombineerd.

Het is slim na te denken over de soorten verlichting die je in je keuken wil hebben en de manier waarop je die aan en uit wil schakelen. Functioneel licht is in iedere keuken nodig om te kunnen koken. Daarnaast kun je denken aan (dimbaar) sfeerlicht, bijvoorbeeld als je ook eet in de keuken. Wil je van je keuken iets echt bijzonders maken, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor gekleurd LED licht.

Wil je iets meer maken van de verlichting in je keuken, neem dan het lichtplan direct mee tijdens de ontwerpfase van je keuken. Dan heb je nog gelegenheid om extra lichtpunten, dimmers en stopcontacten aan te brengen. Bespreek je ideeën eens met je aannemer of keuken leverancier. Wil je een echt bijzonder ontwerp, ga dan eens op zoek naar een lichtontwerper.

Labels:, , , , ,

Reacties (1)

  • Carley

    |

    Ich meine natürlich nur die großen Boxen… die »normalen« CDs werden wahrscheinlich auf kurz oder lang die heute noch aktuellen Versionen verdrängen und sicherlich noch viele, viele Jahre bestellbar bleiben… (für Totn-ägerrFans halt) <– wie mich!!

    Beantwoord

Laat een reactie achter