De kunst van het uitlichten  

Geschreven door Gastblogger op . Geplaatst in Interieur en verlichting

kunst uitlichtenwoonkamer vennix

De ‘Bossche School’ is een sobere architectuurstijl die is ontstaan in Den Bosch in de naoorlogse jaren. Hierbij wordt een wiskundige benadering van vormgeving gekozen door met behulp van het zgn. plastische getal de onderlinge verhoudingen te bepalen. Google er maar eens op. Het heeft een kerkelijke uitstraling vaak. Dit huis is in die stijl gebouwd. Het interieur van deze woning straalt diezelfde soberheid uit. Des te mooier als de vele schilderijen in het huis veel aandacht krijgen. Een paar goed geplaatste spots doen wonderen.

Gevelverlichting

Geschreven door Eline Bakelaar op . Geplaatst in Interieur en verlichting

Gevelverlichting door RomarLEDWanneer je komt aanrijden valt jouw huis op in de straat: de stijlvol verlichte gevel is een echte eye-catcher. Wanneer je komt aanrijden gaat je tuinverlichting automatisch aan, zodat je de weg naar je voordeur veilig zult vinden. Maar welke manieren zijn er om je gevel te verlichten? En waar moet je zoal op letten als je gevelverlichting wilt aanschaffen?

Feng Shui en licht

Geschreven door Gastblogger op . Geplaatst in Interieur en verlichting

Badkamer met LED verlichtingLicht is een van de belangrijkste factoren in een interieur. De lichtinval in het huis geeft ons een gevoel van welzijn of, in het geval van een verkeerde lichtinval, een gevoel van onbehagen. (Zon)licht hebben we nodig om ons fit te voelen. Licht is daardoor een van de dingen waar een Feng Shui professional naar kijkt in een huis.

Foto: www.design-bad.com