Bloggers

Chantal Hees

Chantal Hees, Lichtarchitect
Als 4e generatie binnen ons familiebedrijf ben ik letterlijk opgegroeid tussen de lampen. Licht is mijn passie en de schoonheid van licht wil ik ook u laten ervaren. Het is het enige element in de architectuur dat zonder bouwkundige ingrepen een ruimte kan transformeren. Graag neem ik u mee in mijn wereld van licht. Mooie ontwerpen, inspirerende projecten, technische aspecten, laatste trends, do’s en dont’s. See the light, enjoy!

Eline Bakelaar

Eline Bakelaar, Blogger over lichtconcepten
Licht is energie. Licht is warmte. Licht is kleur en licht is passie. Het gaat om de beleving en de emotie die gecreëerd kan worden met verlichting. Mijn passie is het vertalen van verlichting, de storytelling overbrengen welke de mogelijkheden belicht.

Peter van Elzelingen

Peter van Elzelingen, Lichtarchitect
Als lichtarchitect probeer je de juiste balans te creëren tussen “Licht om bij te kijken en Licht om naar te kijken”. Verlichting moet de functionaliteit van de ruimte en zijn gebruik versterken en daarnaast een wezenlijk onderdeel van de architectuur en inrichting zijn. Ik zal in mijn blog deze verstrengeling van elementen laten zien. Dit door voorbeelden uit onze uit onze projecten met u te delen. Licht inspireert de ruimte, laat onze blogs u inspireren.

Patricia Vernooij

Patricia Vernooij, Maker van interieurconcepten
In ieder interieur probeer je een verhaal te vertellen. Verlichting kan daarin een uitstekend middel zijn. Met mijn verhalen probeer ik te INFORMEREN, maar voornamelijk te INSPIREREN. Ook nieuwsgierig, creatief en eigenwijs?! www.ideaconceptdesign.nl

Yvonne Michielsen

Yvonne Michielsen, Interieur Trend Spotter
Ik ben een liefhebber van interieur en vormgeving. Van mij kun je blogs over voor mij bijzondere lampen verwachten. Dat ene lampje dat opvalt door zijn eenvoud, de prachtige vormgeving, de bijzondere kleuren, het gekozen materiaal. Kortom: over lampen die mij op een of andere manier verrassen. Naast liefhebber van interieur en vormgeving ben ik ook tekstschrijver. Voor meer informatie kijk op mijn website.

Carin van Thiel

Carin van Thiel, Consument gerichte ondernemer in verlichting
Jammer dat producten die zo complex en emotioneel zijn voor de consument vaak zo eenzijdig en technisch benaderd worden.  Verlichting heeft zoveel aspecten waardoor iets passend is of niet, van formaat en functionaliteit tot smaak en prijs. Een uitdaging  om deze ongelooflijk rijke categorie vanuit deze verschillende invalshoeken te bekijken.

Debbie-Mous

Debbie Mous, Lighting Queen ;-)
Verlichting kan prachtig zijn en is zeer bepalend voor je interieur. Dat geldt zowel voor het design van armaturen als het lichteffect. Helaas is er maar weinig inspiratiemateriaal over te vinden. Daar wil ik graag iets aan doen met mijn blogs. Een Australische volgster op Pinterest heeft me ooit beschreven als ‘Lighting Queen’. Die eretitel hou ik graag in leven!

BewarenBewaren