Ballonnen aan het plafond

Geschreven door Gastblogger op . Geplaatst in Verrassende lampen

ballonnenIk vind het altijd erg leuk om een touch of fun terug te zien in een interieur. Al is het om een ruimte nét dat beetje extra te geven en de sfeer wat minder degelijk en strak te maken. Je ziet in deze petite details de echte smaak van de bewoner(s) terug, omdat dit stukje van het interieur makkelijk helemaal naar eigen voorkeur kan worden ingevuld. De bundeltjes plezier die ik even onder de aandacht wil brengen, zijn misschien wel die geknipte extra’s voor in jouw huis.

Vaak zie je deze kleine bijzonderheden in een woning terug in de vorm van fotolijstjes, kunst of misschien een opvallend gekleurd meubel. Kortom, ik vind dat dit te weinig wordt gedaan met verlichting. Daar gaat Boris Klimek verandering in brengen, want zijn plafondlampen maken van iedere dag een feestje.

Kortgeleden kwam ik voor het eerst in aanraking met deze lampen via Instagram. Ze zijn al twee jaar op de markt, maar het design wordt nu opgepikt door de grote magazines en media op interieurgebied. Het leuke aan deze nieuwe vondst? Je kunt ze heel makkelijk aan je ruimte toevoegen, passend te maken bij vrijwel iedere stijl en kosten niet de wereld. De lampen zijn ontworpen voor Brokis, een lampenmerk dat je wellicht kent van hun moderne glazen plafond- en staande lampen. De naam van het ontwerp had volgens mij beter ‘Balloon’ kunnen zijn, want het is namelijk een lamp in de vorm van een, jawel, ballon!

Rood, geel of wit, mat of glanzend en groot of klein, is allemaal mogelijk. Je kunt dus helemaal zelf beslissen wat deze accessoire aan je interieur zal toevoegen. Kies voor wit en hou je woonkamer clean en licht, of ga voor een combinatie aan kleuren om van je wakker-worden-door-de-wekker-moment iedere ochtend een pretje te maken. Je kunt er één in een speciaal hoekje hangen, maar ik adviseer om helemaal los te gaan en er een met helium gevuld spektakel van te maken! Want zeg nou eerlijk, wie houd er niet van dat vrolijke gevoel dat ballonnen met zich meebrengen?

Deze leuke lampen kunnen je interieur letterlijk (en figuurlijk) naar een hoger level tillen. De  prijzen variëren van €175,00 tot over de €300,00. Ook kun je kiezen voor de wandlamp, deze verschilt niet in prijs maar zou wel een heel tof nachtlampje zijn voor de kinderen. Eindeloze mogelijkheden de zorgen voor eindeloos plezier, allemaal in je eigen nederig stulpje. I love it!

De blog is geschreven door gastblogger Sophie Jansen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Labels: